Opis nepremičnine

Nekoč vojaška karavla nudi danes povsem drugačno namembnost in sicer odlično priložnost za številne poslovne dejavnosti. Objekt se s svojo »strateško« lego nahaja v neposredni bližini državne meje z Avstrijo in le nekaj kilometri oddaljeno Madžarsko, zato ponuja idealno lego za razvoj mednarodnega sodelovanja na področju turističnih dejavnosti (npr. kolesarski turizem), morda predelave in prodaje živil ali gostinstva in kulinarike. Skratka, ko obiščete kraj in si ogledate nepremičnino, se vam zamisli o možnosti uporabe v mislih kar same porajajo. Prav tako vam bo v podporo občina, ki si prizadeva za razvoj turizma in s tem prepoznavnost domačega kraja. Stavba je na odlični lokaciji z zavidljivim razgledom, kateri sega na okoliško gričevnato pokrajino, prekrito s travnatimi površinami in gozdovi. Dovoz do objekta je urejen po asfaltni cesti. Zemljišče, ki obdaja stavbo je trapezne oblike, v velikosti 5271 m2 in se na drugi strani stika s cesto tako, da je dostop omogočen iz dveh strani.
Objekt je bil zgrajen leta 1950 in je leta 2004 bil v celoti prenovljen in preurejen v poslovni objekt, kateri se je še pred kratkim uporabljal za namen predelave in prodaje izdelkov – rastlinskega izvora. Stavba je delno podkletena kjer se nahajajo shrambni prostori, ki se povežejo v predelovalne prostore sušilnice (sadja in zelišč), katera je bila dograjena leta 2004 in sicer na podlagi ustreznih standardov in dovoljenj ter tako izpolnjuje vse bistvene zahteve, določene v predpisih za tovrstne objekte. Vsa oprema v objektu je bila takrat montirana na novo in ni bila dosti v uporabi, zato je v celoti v funkcionalnem stanju.
Ob vhodu v stavbo se nahajata dva večja prostora (2 x 30m2), od koder vstopamo v hodnik v katerem se iz desne strani nahajajo štiri manjše pisarne, z leve pa trije uporabni prostori, ki se lahko uporabijo kot kuhinja ipd. Na koncu hodnika se nahajajo še sanitarije opremljene s kombinacijo naravnih materialov – lesa in keramike. Za oskrbo s toplotno energijo celotnega kompleksa skrbi v kotlovnici montirana peč na lesno biomaso, moči 80 kw. Objekt je priključen na vodovodno, elektro, telekomunikacijsko in kanalizacijsko omrežje. Prodaja se skupaj s sušilnico in opremo. Po plačilu celotne kupnine možen takojšen prevzem. Vabljeni na ogled!

Energetska izkaznica: 2015-363-291-26245

kar901

Za dodatna vprašanja ali ogled pokličite:
gsm: 040 475 447,
tel: 059 11 18 87
e-mail: info@nepremicnine-pomurje.si

Nepremičnine Pomurje
Slovenska ulica 25
Murska Sobota