Opis nepremičnine

V naselju Lemerje, občina Puconci, prodamo stanovanjsko hišo z večjim gospodarskim poslopjem in zemljiščem velikim 3149 m2.
Hiša je bila grajena leta 1950 in je bila sproti vzdrževana, zato je v dobrem stanju in omogoča takojšnjo vselitev in bivanje. Bogat tloris nudi kar 6 sob, dve kopalnici in dva shrambna prostora. Objekt je delno podkleten, kjer se nahajata še dva dodatna shrambna prostora. Mansarda je v surovem stanju (stojne višine), v primeru potrebe po dodatnih bivalnih površinah je možno izgraditi dodatne sobe. Ogrevanje objekta je urejeno s centralnim sistemom kurjave – peč na drva, katera je vezana na radiatorje.
Gospodarsko poslopje (grajeno l.1950) nudi kar tri garaže in štiri večnamenske prostore, zato je nepremičnina kot nalašč primerna za nekoga, ki želi na domu opravljati obrtno dejavnost.
V ozadju parcele se nahaja še dodatni leseni objekt, ki se lahko uporablja kot garaža ali za hrambo kmetijske mehanizacije.
Hiša je priključena na elektro in telekomunikacijsko omrežje, voda je lastna (javni vod. ob parceli), odpadne vode se stekajo v greznico (komunalni prispevek za priklop na kanalizacijo že delno odplačan).

Energetski razred G.

Za dodatna vprašanja ali ogled pokličite:
gsm: 040 475 447, ( Igor Meolic )
tel: 059 11 18 87
e-mail: info@nepremicnine-pomurje.si

Nepremičnine Pomurje
Slovenska ulica 25
Murska Sobota