Opis nepremičnine

V Murski Soboti prodamo stanovanjsko hišo – dvojček, h kateri pripada 752 m2 zemlijšča. Nepremičnina se nahaja na lepi lokaciji in sicer v bližini osnovne šole in vrtca, zaradi česar še posebej priporočamo nakup mladim družinam.

Hiša je bila zgrajena leta 1963 v etažnosti K+P+M in obsega skupno 153,7 m2 površin. Vseskozi je bil objekt vzdrževan in bil deležen delnih prenov (2004), zato je hiša funkcionalna in ponuja možnost takojšnjega bivanja – brez nujnih vlaganj. Hiša nudi skupno 5 sob, 2 kopalnici, kuhinjo in kletne prostore. Pravo posebnost predstavlja zimski vrt v pritlični etaži, od koder je prav tako izhod na zunanjo teraso, ki je ravno prav velika za postavitev vrtne sedežne garniture. Prostorska ureditev je sledeča:
K: shrambni prostori in kurilnica
P: hodnik, zimski vrt, terasa, kuhinja. spalnica, dnevna soba, kopalnica,
M: hodnik, kopalnica in tri sobe

Okolica hiše oz dvorišče nudi bogato raznolikost zelenja, kamor sta prav tako umeščena dva manjša ribnika, okrasni vrt, ograjen zelenjavni vrt ter sadno drevje raznovrstnih sort – jablana, hruška, kaki, fige, češnja, kutina itd. Vrtni paviljon v kobinaciji s kaminom za peko nudi možnost preživljanja kvalitetnega prostega časa s prijatelji in družino. V ozadju parcele se nahaja še dodatni objekt v katerem se nahaja garaža, letna kuhinja, prekajevalnica za meso in shrambni prostor. Na dovozu v dvorišče se nahaja nadstrešek za dva avtomobila. Celotno dvorišče je ograjeno.
Objetk je priklopljen na elektro, vodovodno in kanalizacijsko omrežje ter na omrežje mestnega plinovoda.
Energetski razred E.

MOŽNA MENJAVA ZA ENOSOBNO ALI DVOSOBNO STANOVANJE V MS Z DOPLAČILOM.

Za dodatna vprašanja ali ogled pokličite:
gsm: 040 475 447,
tel: 059 11 18 87
e-mail: info@nepremicnine-pomurje.si

Nepremičnine Pomurje
Slovenska ulica 25
Murska Sobota