Opis nepremičnine

V naselju Veščica pri Murski Soboti, prodamo stanovanjsko hišo, ki je primerna za večjo družino ali morda sobivanje dveh generacij, saj objekt nudi dve popolnoma samostojno funkcionalni stanovanji z ločenimi vhodi. Nakup je prav tako primeren za investicijo z namenom oddajanja stanovanj v najem.

Hiša je opečne gradnje, zgrajena leta 1958 in meri skupno 306,1 m2 površin. Objekt je bil skozi leta deležen vzdrževanja in nekaj prenov, nazadnje (l. 2019) je bila zamenjana strešna kritina s toplotno izolacijo pod streho.
Hiša obsega dve stanovanji, kateri nudita sledečo prostorsko ureditev;
1) Stanovanje v pritličju: hodnik, kopalnica, spalnica, kuhinja, jedilnica in dnevna soba
2) Stanovanje v nadstropju: hodnik, dve otroški sobi, spalnica, ločen wc, kopalnica, dnevna soba in kuhinja z jedilnico ter shramba.
V hiši se nahaja še kurilnica in kletni prostor (delno podkleteno).
Ogrevanje je urejeno s centralnim sistemom na radiatorje – peč na drva. V ozadju dvorišča se nahaja še dodatni – gospodarski objekt, grajen leta 1970, v katerem se nahaja garaža za avto in dva shrambna prostora.
Zemljišče meri 836 m2. Oddaljenost do OŠ I in Gimnazije Murska Sobota znaša slaba 2 kilometra, pot je vseskozi urejena s pločniki in kolesarsko stezo. Avtobusna postaja se nahaja le 150 m od hiše.
Hiša je popolnoma funkcionalna in omogoča takojšnje bivanje.
Energetski razred E.

Za dodatna vprašanja ali ogled pokličite:
gsm: 040 475 447,
tel: 059 11 18 87
e-mail: info@nepremicnine-pomurje.si

Nepremičnine Pomurje
Slovenska ulica 25
Murska Sobota