Opis nepremičnine

V naselju Dobrovnik prodamo vikend hišo skupaj z 2332 m2 velikim zemlijščem.

Nepremičnina se nahaja na lepi in mirni lokaciji, kjer se namesto prometnega hrupa slišijo le prijetni zvoki narave. Rahlo dvignjen teren pa nudi prelepe razglede na okoliške travnike in gozdove.
V bližini se nahaja Bukovniško jezero, kjer je na voljo center energijskih točk, zdravilni vodni izvir, ribarjenje, adrenalinski park in še mnogo drugih aktivnosti za kakovostno preživljanje prostega časa.

Hiša je bila grajena leta 2006 in sicer v treh etažah (K+P+M), ter meri skupno 170,3 m2 površine. V kletnem delu je grajena z betosnkimi zidaki, v višjih etažah pa s klasično modularno opeko. Objekt prekriva opečna kritina, podstreha je ustrezno toplotno izolirana. Vgrajena okna so sodobnega tipa (PVC), ki ustrezajo standardom energetske učinkovitosti. Hiša zajema sledeče prostore:

K: kurilnica, kopalnica, dva prostora in sodobna ter lepo urejena vinska klet
P: kuhinja z dnevno sobo, spalnica, wc
M: dve sobi in kopalnica

Notranjost objekta je praktično dokončana do te mere, da lahko prične kupec po svojih lastnih željah takoj opremljati s talnimi oblogami, beljenjem in opremljanjem pohištva. Za potrebe ogrevanja je že predpripravljen radiatorski sistem z vgrajenimi termostatskimi ventili. Topla sanitarna voda se pripravlja z električnim bojlerjem.
Hiša je priključena na vodovodno, elektro omrežje in optiko. Odpadne vode se stekajo v greznico.
Nepremičnina ima dostop na javno cesto.
Energetski razred F.

Za dodatna vprašanja ali ogled pokličite:
gsm: 040 475 447,
tel: 059 11 18 87
e-mail: info@nepremicnine-pomurje.si

Nepremičnine Pomurje
Slovenska ulica 25
Murska Sobota