Opis nepremičnine

V objemu neokrnjene narave krajinskega parka Goričko, prodamo delno prenovljeno in lepo vzdrževano stanovanjsko hišo s pripadajočim gospodarskim objektom in zemljiščem v skupni velikosti 19.600 m2

Nekoč kmetija, se danes uporablja kot počitniški objekt in se nahaja na zelo mirni – intimni lokaciji, kjer se sliši le petje ptic in šelestenje dreves okoliškega gozda. Prav tako vas bo navdušil prelep razgled, kateri je še posebej čaroben ob sončnih zahodih.

Hiša je bila grajena leta 1920 v etažnosti P+M in meri skupno 113,5 m2 površin. V zadnjih desetih letih je bila stavba deležna pretežne prenove – zamenjana streha (na obeh objektih), zamenjana okna (lesena termopan), novi tlaki, talne obloge, vodovodne in elektro inštalacije, kuhinja, nova terasa itd. Pri prenovi so lastniki strmeli k ohranjanju prvotnega videza objektov kot tudi notranjih prostorov, kar se odraža v rustikalnem slogu s poudarkom na vračanju k naravi.
Hiša zajema sledeče prostore: hodnik, tri spalnice, dnevno sobo, kuhinjo, kopalnico in shrambni prostor. V gospodarskem objektu se nahaja delavnica in še dva večnamenska prostora. Za bojektom se nahaja garaža za dva avtomobila.

Objekt je priklopljen na elektro, vodovodno in telekomunikacijsko omrežje, odpadne vode se stekajo v greznico. Za potrebe ogrevanja prostorov je urejen centralni sistem na radiatorje – peč na elektriko, prav tako se lahko ogreva s kuhinjskim štedilnikom na drva.

Zemljišča, ki spadajo zraven, skupno merijo 19.600 m2, od katerih predstavlja 10.251 m2 kmetijsko, 8688 m2 gozdno in 661 m2 stavbno zemljišče.

Nepremičnine so proste vseh bremen, pripravljene za takojšen prevzem.
Ei v izdelavi.

Za dodatna vprašanja ali ogled pokličite:
gsm: 040 475 447,
tel: 059 11 18 87
e-mail: info@nepremicnine-pomurje.si

Nepremičnine Pomurje
Slovenska ulica 25
Murska Sobota