Opis nepremičnine

V naselju Melinci, občina Beltinci, prodamo stanovanjsko hišo, z dodatnim trisobnim stanovanjem in pripadajočim zemljiščem velikim 2941 m2.

Nepremičnina se nahaja na mirni lokaciji, z neposrednim dostopom na javno asfaltno cesto, opremljena je z vso potrebno infrastrukturo  (elektrika, vodovod, kanalizacija) in je bila deležna delne prenove. Klasična zasnova v obliki črke L povezuje hišo in v ozadju priključujoči se daljši del stavbe v katerem se nahaja prenovljeno – takoj vseljivo trisobno stanovanje, garaža za avto in shrambni prostor.
Stavba je opečne gradnje, prvotno zgrajena leta 1930 in po geodetskih podatkih RS zajema skupno 191,5 m2 površin (102,7 m2 uporabne pov.). Hiša je v prvotnem stanju in zato potrebna prenove.
Hiša zajema hodnik, kuhinjo, kopalnico, dnevni prostor in dve sobi.
Stanovanje zajema dnevno sobo, kopalnico, hodnik, kuhinjo in še dve sobi.
Stanovanje je bilo v lanskem letu prenovljeno – nova kopalnica, zgrajen sistem centralne kurjave, vodovodne inštalacije, okna (trojna zasteklitev), talne obloge itd..

Nepremičnina torej ponuja dve stanovanji, eno takoj vseljivo in drugo potrebno prenove. Prav tako je primerna za bivanje gibalno ovirane osebe.

Parcela je precej široka, lepe oblike in po namenski rabi opredeljena kot delno stavbno (2118 m2) in delno kmetijsko (823 m2) zemljišče.
Ei v izdelavi.

Za dodatna vprašanja ali ogled pokličite:
gsm: 040 475 447,
tel: 059 11 18 87
e-mail: info@nepremicnine-pomurje.si

Nepremičnine Pomurje
Slovenska ulica 25
Murska Sobota