Opis nepremičnine

Na idilični lokaciji, v objemu neokrnjene narave krajinskega parka Goričko, prodamo manjšo stanovanjsko hišo primerno za bivanje ali kot vikend hišo, kjer si lahko v upočasnjenem ritmu podeželjskega utripa odpočijete telo in duha.

Hiša se nahaja v občini Moravske Toplice – naselje Berkovci, od koder je le 13,5 km razdalje do Term 3000 v Moravskih Toplicah. Mikrolokacija zagotavlja z naravo obdan in miren okoliš, saj naselje šteje le nekaj več kot 20 hiš. Stavba je pomaknjena v notranjost parcele in ima zagotovljen neposredni dostop na javno asfaltno cesto.

Hiša je montažne gradnje, zgrajena leta 2004 in je bila vseskozi lepo vzdrževana, zato je v odličnem stanju. Grajena je v etažnosti P+M in obsega 56,2 m2 površin (podatki GURS). Tloris v pritličju je odprtega tipa, kjer se nahaja dnevna soba, jedilnica, kuhinja, kopalnica z wc-jem in lepo urejen zimski vrt. Ta prostor je namenjen počitku in razvajanju, saj je opremljen s savno, kaminom ter veliko stekleno steno, katera v poznih popoldnevih pričara pravljične sončne zahode. Mansarda zajema dva spalna prostora – en je opremljen z izhodom na balkon.
Stavba je ustrezno toplotno zaščitena. Prostori se ogrevajo s kaminom in s pomočjo stenskih električnih radiatorjev. Topla voda se pripravlja preko električnega bojlerja v kopalnici.
Objekt je priklopljen na elektro in vodovodno omrežje, odpadne vode se stekajo v greznico.
Nepremičnina se prodaja opremljena, razen osebnih stvari.

Zunaj, za hišo, se nahaja lepo urejen prostor za druženje, kjer se pod lesenim nadstreškom nahaja vrtna garnitura in zidan kamin za peko. Parcela je velika 622 m2.

Možen takojšen prevzem po plačilu celotne kupnine.
Energetski razred C.

Za dodatna vprašanja ali ogled pokličite:
gsm: 040 475 447,
tel: 059 11 18 87
e-mail: info@nepremicnine-pomurje.si

Nepremičnine Pomurje
Slovenska ulica 25
Murska Sobota