Opis nepremičnine

V naselju Dokležovje prodamo stanovnajsko hišo s pripadajočim dodatnim objektom in zemljiščem velikim 1025 m2.

Nepremičnina se nahaja na odlični lokaciji in sicer na obrobju naselja, vstran od glavne ceste, od koder je le 5 km razdalje do AC priklopa in ima neposredni dostop na javno asfaltno cesto.

Zgrajena je bila leta 1973 in v zadnjih nekaj letih v celoti prenovljena. Gradnja je opečna, v etažanosti K+P+M in meri skupno 352 m2 površine. Leta 2009 je bil iz dvoriščne strani k objektu zgrajen krasen zimski vrt, kateri se v notranjosti neposredno povezuje z dnevnim prostorom in na zunanji strani s teraso in okoliško zelenico. Navedena prostora se lepo dopolnjujeta in predstavljata v hiši osrednji bivalni del. Premišljeno načrtovanje je rezultat funkcionalne postavitve in povezave prostorov, kjer svetloba nemoteno prodira skozi velikih steklenih površin in osvetljujte prostore. Pozabili niso niti na toaleto za goste, katero so umestili na skrajno zahodno stran zimskega vrta.
Leta 2009 so se prav tako obnovile elektro in vodovodne inštalacije, zamenjala se je streha – sedaj opečna, vgradnja talnega gretja, obnova kopalnice in kuhinje (po meri), izgradnja toplotne fasade (stiropor), itd. Ogrevanje je urejeno s kombinacijo talnega in radiatorskega gretja vezano na novejšo peč – na kurilno olje.
Posebnost hiše je, da je v kletnih prostorih zgrajen ogrevan masažni bazen velikosti cca. 4 x 2,7m (d x š), zraven pa prostor za druženje in že pripravljen prostor za izgradnjo savne.
Hiša zajema sledeče prostore:
K: kurilnica, dva shrambna prostora, prostor z bazenom, prostor za savno in prostor za druženje.
P: hodnik, dnevna soba, zimski vrt, spalnica, kopalnica, garderoba, ločen wc, kuhinja in še ena soba
M: hodnik, dve sobi, osrednji večji prostor, kuhinja (neopremljena), kopalnica in še ena soba.

Mansardni del je prazen oz. pripravljen za takojšnje opremljanje. V osrednjem prostoru je pri dimniku že položena granitna talna obloga, za morebitno montažo kamina. Kopalnica je bila prenovljena pred tremi leti.

Objekt je priključen na elektro, kanalizacijsko, vodovodno in telekomunikacijsko omrežje.

V ozadju se nahaja še en objekt zgrajen leta 2000 in sicer v velikosti 74 m2, v katerem se nahaja garaža za dva avtomobila (elektro dvižna vrata), shrambni prostor, ter letna kuhinja in manjša kopalnica.
Energetski razred D.

Za dodatna vprašanja ali ogled pokličite:
gsm: 040 475 447,
tel: 059 11 18 87
e-mail: info@nepremicnine-pomurje.si

Nepremičnine Pomurje
Slovenska ulica 25
Murska Sobota