Opis nepremičnine

V naselju Gorica, občina Puconci, prodamo stanovanjsko hišo s pripadajočim gospodarskim poslopjem in zemljiščem velikim 2309 m2.

Nepremičnina se nahaja na lepi lokaciji, z neposrednim dostopom iz javne asfaltne ceste in je le 5 km razdalje oddaljena od mesta Murska Sobota.

Hiša je opečne gradnje, zgrajena leta 1977, v etažnosti K+P+M in se v ozadju, v obliki črke L, povezuje v gospodarski del objekta. Objekt skupno meri 287,9 m2 površin in zajema stanovanje v pritlični etaži in samostojno funkcionalno stanovnaje v mansardnem delu objekta. V obdobju zadnjih  desetih let je bila hiša deležna pretežne prenove. Tako je bila zamenjana strešna kritina (opečna Bramac), zgrajena je bila izolacijska fasada (stiropor), zamenjane vodovodne inštalacije (pvc), zamenjana okna (pvc), prenovljena kuhinja, kopalnica, spalnica itd.. Pred cca 5 leti je bila dograjena večja terasa na katero je možno dostopati neposredno iz dnevne sobe v pritličju. Opremljena je z garnituro vrtnega pohištva, zato je ob prijetnih temperaturah še kako primerna za zajtrk ali morda večerjo zunaj na svežem zraku.
V pritličnem delu se nahajajo sledeči prostori: hodnik, kopalnica, spalnica in velik-odprt prostor, ki povezuje jedilnico, kuhinjo, dnevni prostor in zunanjo teraso. Mansarda pa zajema: osrednji prostor ob vhodu, dve sobi, kopalnica in povezani prostor, ki zajema kuhinjo, jedilnico in dnevni prostor. V kletni etaži se nahaja kurilnica, kuhinja in 5 shrambnih prostorov.

Ogrevanje je urejeno na sistem centralne kurjave z radiatorji, za kar se uporablja kombinacija dveh peči na kurilno olje in drva.

Gospodarski objekt je bil grajen leta 1950 in meri 181,1 m2, ter zajema delavnico, dva shrambna prostora in garažo za kar tri avtomobile.

Preostali del zemljišča se v ozadju nadaljuje po rahli vzpetini, kar je kot nalašč primerno za nasad sadnega drevja, zelenjavni vrt ipd.

Hiša je priklopljena na eletkro, vodovodno telekomunikacijsko in kanalizacijsko omrežje. Prodaja se skoraj s celotno opremo kot je razvidno na slikah.

Ei v izdelavi.

Za dodatna vprašanja ali ogled pokličite:
gsm: 040 475 447,
tel: 059 11 18 87
e-mail: info@nepremicnine-pomurje.si

Nepremičnine Pomurje
Slovenska ulica 25
Murska Sobota