Opis nepremičnine

V Moravskih Toplicah (naselje Suhi Vrh) prodamo prelepo prekmursko domačijo, s pripadajočim gospodarskim poslopjem, avtomobilsko garažo in zemljiščem velikim 1377 m2.

Nepremičnina se nahaja na mirni lokaciji, z neposrednim dostopom na javno asfaltno cesto. Lokacija nudi zadostno mero zasebnosti in prelepe razglede na okoliške zelene površine.
Hiša je bila zgrajena leta 1960, je opečne gradnje in po geodetskih podatkih RS meri skupno 100 m2 površine. Objekt je bil vseskozi vzdrževan in v zadnjih desetih letih deležen delne prenove, zato je v dobrem stanju. Prenova je zajemala obnovo gospodarskega dela objekta, elektro in vodovodne inštalacije v hiši, prenova kopalnice, ureditev in gospodarskih prostorov, vzdrževana streha, itd.
Hiša obsega sledeče prostore: osrednji hodnik, kopalnica, kuhinja s shrambo, dnevna soba, spalnica. Pred vhodom v hišo se nahaja krasna veranda, opremljena z mizo in stoli, od koder se razprostira lep razgled. Hiša je v celoti podkletena, kjer se nahaja letna kuhinja in številni shrambni prostori. Del gospodarskega dela, ki se neposredno veže k hiši je, po potrebi po večji uporabni površini, možno preurediti v bivalni prostor.
Okolica je zasajena z raznovrstnim zelenjem – grmičevjem in sadnim drevjem – jablane, figovec, kutina, goji jagode, borovnice, ipd. Za pridelovanje lastne zelenjave so izdelane visoke grede in zimski vrt, kateri se nahaja v sklopu gospodarskega dela.
Hiša je priklopljena na elektro, vodovodno in telekomunikacijsko omrežje. Objekt se ogreva s pomočjo kaminske peči v hodniku in vgradnim štedilnikom na drva, kateri se nahaja v kuhinji. Topla voda se pripravlja preko električnega bojlerja v kopalnici.
Možen takojšen prevzem po plačilu celotne kupnine.
Ei v izdelavi.

Za dodatna vprašanja ali ogled pokličite:
gsm: 040 475 447,
tel: 059 11 18 87
e-mail: info@nepremicnine-pomurje.si

Nepremičnine Pomurje
Slovenska ulica 25
Murska Sobota