Opis nepremičnine

V Murski Soboti prodamo delno prenovljeno vrstno hišo (štirisobna) s pripadajočim zemljiščem v velikosti 189 m2.
Hiša se nahaja v mirnem okolišu, vendar nedaleč vstran od mestnega jedra. V neposredni bližini se nahaja avtobusna postaja, do bližnje samopostrežne trgovine je manj kot 200 m razdalje.
Hiša je bila zgrajena leta 1964 in meri skupno 148,1 m2 površine. Deležna je bila delne prenove in sicer so bila zamenjana okna (pvc – trisojna zasteklitev) in streha (pločevina). Za ogrevanje se uporablja centralni sistem na radiatorsko ogrevanje – peč na kurilno olje/drva.
Hiša obsega sledeče prostore: hodnik, kuhinja, jedilnica, dnevna soba, spalnica, kopalnica, dve otroški sobi. Za potrebe po dodatni bivalni površini se v mansardnem delu nahaja neobdelan prostor katerega je možno preurediti v dodatno sobo. V kletni etaži se nahaja shrambni prostor, garaža in kurilnica.
Objekt je na južni strani opremljen z dvema večjima balkonoma, ki zaradi svoje velikosti predstavljata dodatno vrednost h kakovosti bivanja.

V ozadju parcele se nahaja zelenjavni vrt, sadno drevje (češnja, jablane, hruška, itd.), razno grmičevje (borovnice, ribez) in lesena uta, katera se uprablja za shranjevanje drv in vrtnega orodja.

Objekt je priključen na elektro, vodovodno, kanalizacijsko in telekomunikacijsko omrežje.
Energetski razred E.

Za dodatna vprašanja ali ogled pokličite:
gsm: 040 475 447,
tel: 059 11 18 87
e-mail: info@nepremicnine-pomurje.si

Nepremičnine Pomurje
Slovenska ulica 25
Murska Sobota