Opis nepremičnine

V naselju Turjanci, občina Radenci, prodamo stanovanjsko hišo s pripadajočo garažo in zemljiščem v velikosti 1050 m2.

V ceno nepremičnine je možno vzeti enosobno stanovanje v Murski Soboti.

Hiša se nahaja na odlični lokaciji in sicer na koncu slepe ulice, od koder je le 2 km razdalje do zdravilišča Radenci in 5 km do AC priklopa. Hiša je bila deležna korenite prenove in se prodaja skupaj s celotno opremo kot je na slikah.

Stavba je bila grajena leta 1973, s klasično modularno opeko, v etažnosti P+1. Pred cca. dvema letoma je bil objekt v večini prenovljen in sicer so bila zamenjana vsa okna – pvc trislojna zasteklitev, kar zagotavlja visokim standardom energetske in zvočne izolativnosti, skupaj s komarniki in roletami. Prav tako so bile zamenjane vodovodne inštalacije (sedaj pvc), prenovljeni obe kopalnici (v obeh inštalirano talno gretje), nova kuhinja v nadstropju – skupaj z belo tehniko znamke Bosch (kombinirani hladilnik, pečica, kuhalna plošča, pomivalni stroj, napa), zamenjane talne obloge, vratni okvirji+vrata, pohištvo, obdelane stene, izolirana stropna plošča proti strehi, zamenjana centralna napeljava, nova peč na pelete (možno kuriti s poleni) in zalogovnik vode na toplotno črpalko.
Hiša skupno meri 157,5 m2 površin in zajema sledeče prostore:

P – hodnik, večja kuhinja z jedilnico, kopalnica, dve sobi in shramba.
1 – hodnik z izhodom na večji balkon, jedilnica z izhodom na manjši balkon, kuhinja, dnevna soba, spalnica, kopalnica in še ena soba.

Ob vhodu v hišo je na novo zgrajen nadstrešek za avto in prostor z garnituro vrtnega pohištva, ki služi počitku ali prijetnemu druženju ob piknikih.

V ozadju dvorišča se nahaja dodatni objekt, grajen leta 1990, v katerem se nahaja garaža za avto, delavnica in shrambni prostori.

Hiša se prodaja v celoti opremljena, skupaj z belo tehniko in orodjem (kosilnice, 2x pralni stroj itd.). Priklopljena je na elektro, vodovodno in telekomunikacijsko omrežje, odpadne vode se stekajo v greznico.

Hiša je prav tako primerna za gibalno ovirane osebe, kar omogoča lahka dostopnost prostorov v pritličju in temu ustrezna kopalnica.

Energetski razred E

Za nakup, dodatna vprašanja ali ogled pokličite:
gsm: 040 475 447,
tel: 059 11 18 87

e-mail: info@nepremicnine-pomurje.si

Nepremičnine Pomurje
Slovenska ulica 25
Murska Sobota