Opis nepremičnine

V naselju Lipovci – občina Beltinci, prodamo stanovanjsko hišo z zunanjim bazenom, pripadajočo garažo in zemljiščem (dvorišče) v velikosti 1045 m2.

Hiša se nahaja na odlični lokaciji in sicer na obrobju naselja, vstran od glavne ceste in prometnega hrupa. Do dvorišča se pripeljemo po lastni asfaltni dovozni poti. Parcela je v celoti ograjena in zasajena z zelenjem, kar zagotavlja pravšnjo mero zasebnosti.

Hiša je bila grajena leta 2007 (P+M) in sicer s klasično modularno opeko, v velikosti 253,6 m2. Zunanje stene so zaključene z izolacijskim slojem debeline 12 cm (stiropor), okna so PVC, katera ustrezajo današnjim standardom energetske učinkovitosti, streha je prekrita z opečno kritino tipa bobrovec. Stavba se ogreva s centralnim sistemom na ventilatorsko peč, katera za delovanje porablja lesno biomaso. V pritlični etaži se prostori ogrevajo s pomočjo radiatorjev, v mansardi pa je montirano talno gretje. Za prehodna obdobja je še posebej uporaben kamin v priltični etaži, kateri ja prav tako vezan na omrežje radiatorjev.
Ob hiši se nahaja zunanji bazen, v izmerah 7 x 3,5 m in avtmobilska garaža, zgrajena prav tako leta 2007 in meri 37,7 m2.
Hiša je priklopljena na elektro, vodovodno, kanalizacijsko in optično omrežje.
EI v izdelavi.

Za nakup, dodatna vprašanja ali ogled pokličite:
gsm: 040 475 447,
tel: 059 11 18 87
e-mail: info@nepremicnine-pomurje.si

Nepremičnine Pomurje
Slovenska ulica 25
Murska Sobota