Opis nepremičnine

V Murski Soboti prodamo večje 2 sobno stanovanje v velikosti 70.4 m2, h kateremu pripada še kletni prostor v velikosti 3,3 m2.

Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju, na južni strani objekta, ima dva balkona in se prodaja popolnoma opremljeno – kot je na sliki (razen osebnih stvari).

Objekt je opremljen z dvigalom, do katerega nas iz zunanjosti stavbe ločijo le tri stopnice, ob katerih je prav tako urejena klančina za dostop gibalno oviranim osebam.  Dvigalo je temu ustrezno veliko, da omogoča tudi prevoze z bolniško posteljo.

Stavba je bila grajena leta 2017 (vselitev 2018) in sicer kot medgeneracijski center v katerem se poleg stanovanj nahaja še restavracija, otroška igralnica – varstvo otrok, trgovina, pralnica, pomoč starejšim osebam ipd. dejavnosti.
Stanovanje je tako rekoč brezhibno, v celoti opremljeno, klimatizirano in vzdrževano s skrbnostjo dobrega gospodarja. Povečana velikost stanovanja je bila omogočena z dokupom dodatnega predprostora, kjer se nahaja manjša garderoba, balkon in manjša shramba.
Stanovanje odlikujejo nizki stroški vzdrževanja (toplotna črpalka), dostopnost (tudi gibalno oviranim), lepa ureditev prostorov,  kakovostna oprema stanovanja, dodatne storitve in dejavnosti v stavbi, ki nudijo višjo kakovost bivanja.
K vsakemu stanovanju prav tako pripada majhen vrtiček (visoka greda).
Domofon opremljen z dvosmerno video komunikacijo, prav tako so pod video nadzorom parkirišča.
Nepremičnina je vpisana v ZK, prosta bremen.

MOŽNA MENJAVA ZA STANOVANJSKO HIŠO V MURSKI SOBOTI

Energetski izkazi po projektni dokumentaciji.

Za dodatna vprašanja oz. ogled pokličite:
gsm: 040 475 447,
tel: 059 11 18 87
e-mail: info@nepremicnine-pomurje.si

Nepremičnine Pomurje
Slovenska ulica 25
Murska Sobota