Opis nepremičnine

V naselju Noršinci, katero je le dva kilometra oddaljeno od zdravilišča Terme 3000 v Moravskih Toplicah, prodamo manjšo stanovanjsko hišo s pripadajočim zemljiščem in dodatnim gospodarskim objektom.
Možnen nakup samo stanovanjske hiše, brez dodatnega zemljišča in gospodarskega objekta.

Hiša je medetažne izvedbe, zgrajena leta 1973 in sicer z modularno opeko. Skupno meri 119,3 m2 površine in zajema sledeče prostore: v kletni etaži garaža in kurilnica, pritličje obsega okuhinjo s shrambo, medetaža zajema kopalnico, dnevna sobo, spalnico in manjša soba v mansardi. Ogrevanje je urejeno na radiatorski sistem, kurilna peč v kombinaciji olje / drva.
Objekt je priklopljen na elektro, vodovodno in kanalizacijsko omrežje.

Gospodarski objek je bil zgrajen leta 1994 in meri skupno 260 m2. Nekdaj se je uporabljal za spravilo kmetijske mehanizacije, zdaj se uporablja za parkiranje avtomobilov, shrambo drv ipd.

Pripadajoče zemljišče, v skupni velikosti 4661 m2, je opredeljeno kot delno stavbno (1460 m2) in delno kmetijsko (3201 m2) zemljišče, ki v naravi predstavlja čudoviti nasad raznovrstnih dreves (kostanj, češnje, jablane, lešniki ipd.). Zraven nasada se nahaja še manjši ribnik.

Energetski razred F

Za dodatna vprašanja ali ogled pokličite:
gsm: 040 475 447,
tel: 059 11 18 87
e-mail: info@nepremicnine-pomurje.si

Nepremičnine Pomurje
Slovenska ulica 25
Murska Sobota