Opis nepremičnine

V naselju Vučja Gomila, občina Moravske Toplice, prodamo večjo kmetijo skupaj s kmetisjkimi in gozdnimi zemljišči ter po dogovoru tudi s kmetijsko mehanizacijo. Kmetija je primerna za takojšnje nadaljevanje opravljanja dejavnosti.

Na posestvu se nahaja skupno 5 objektov: dve stanovanjski hiši, večji gospodarski objekt in dva hleva. Zemljišče (dvorišče) meri skupno 2551 m2 in je v celoti opredeljeno kot stavbno zemljišče. Posest obdajajo obdelovalne površine (njive) v velikosti cca. 1,5 ha,  ki so v lasti prodajalca kmetije, zato jih je možno  dokupiti.

Novejša stanovanjska hiša je bila grajena leta 1982 in zajema 194,9 m2 površine, objekt je klasične gradnje (K+P+1), v prvotnem stanju. V kletni etaži se nahaja večja garaža, lovska soba in kurilnica. Pritličje zajema kuhinjo, jedilnico, kopalnico, dnevno sobo in dve spalnici. V nadstropju hiše se nahajajo še štiri dodatne sobe. Ogrevanje objekta je urejeno s sistemom centralne kurjave – peč na drva. Hiša je priklopljena na elektro, vodovodno in telekomunikacijsko omrežje.

Starejša hiša ja bila zgrajena leta 1938 in zajema 76 m2 uporabne površine. V ozadju se povezuje v gospodarski del v katerem se nahajajo shrambni prostori in hlev.

Gospodarski objekti:
– objekt grajen leta 1985, v velikosti 259 m2, zajema tri velike garaže in vinsko klet
– objekt grajen leta 1975, v velikosti 190 m2, namenjen za vzrejo živali
– objekt grajen leta 1999, v velikosti 198 m2, prav tako namenjen za vzrejo živali

NAVEDENA CENA JE ZA NAKUP KMETIJE, KI OBSEGA 2552 m2 VELIKO STAVBNO ZEMLJIŠČE SKUPAJ Z NAVEDENIMI OBJEKTI.
Dodatna kmetijska zemljišča in kmetijsko mehanizacijo je po predhodnem dogovoru možno dokupiti.
Energetska izkaznica v izdelavi.

Za dodatna vprašanja ali ogled pokličite:
gsm: 040 475 447,
tel: 059 11 18 87
e-mail: info@nepremicnine-pomurje.si

Nepremičnine Pomurje
Slovenska ulica 25
Murska Sobota