Opis nepremičnine

Naprodaj je krasna stanovanjska hiša, grajena po visokih standardih kakovosti gradnje, katero obkroža večja posest, urejena v lepo vzdrževano okolico. Zraven hiše je postavljena manjša hiška za goste, ki je samostojno funkcionalen objekt, prav tako primeren za bivanje.

Posest v velikosti pol hektarja, nudi udobje odprtosti prostora s prelepimi razgledi, ugodno sončno lego in mirno okolico, kar zadovolji še tako zahtevne kupce, ki iščejo višjo kakovost bivanja.

Nepremičnina ima urejen cestni dostop in je le slabih 10 minut vožnje (8 km) oddaljena do mesta Murska Sobota in le 5 min do naselja Puconci, kjer se prav tako nahaja vsa potrebna infrastruktura – šola, vrtec, ambulanta, lekarna, trgovina, ipd..

Hiša je bila grajena leta 2011 (K+P+M) in je dokončana do 4. gradbene faze. Grajena je z opeko Porotherm debeline 30 cm, strešna kritina je tipa tegola, okna so pvc – termopan.
Električne inštalacije so zaključene do 80% celotnega projekta, skupaj z dvema električnima omaricama in stikali. Vodovodni priključek je pripeljan v hišo, odpadne vode pa se stekajo v zgrajeno štiriprekatno greznico.

Zunanjost objekta (terasa, škarpa) in okolica je opremljena z led razsvetljavo, katera se aktivira s pomočjo senzorjev gibanja. Prav tako je večina posesti opremljena z avtomatskim namakalnim sistemom (sprinklerji), ki se oskrbuje z vodo iz lastnega zajetja meteorne vode.

Hiška za goste je lesene gradnje, grajena leta 2003 in sicer v velikosti 39,2 m2. Objekt je toplotno izoliran, v celoti opremljen in urejen za takojšnje bivanje. Priklopljen je na vodovodno, elektro in telekomunikacijsko omrežje, odpadne vode se stekajo v greznico. Ogrevanje je urejeno s kaminsko pečjo na palete, v času poletnih dni pa za ugodne temperature poskrbi klimatska naprava.

Celotna posest, v velikosti 5006 m2 je opredeljena kot stavbno zemljišče, zato nudi številne možnosti koriščenja oz. uporabe. Teren je zasnovan in pripravljen tako, da je del posesti nižje od dvoriščnega dela in na ta način nekoliko ločen, kar se da s odlično izkoristiti za realizacijo številnih zamisli – izgradnja bazena, igrišča, sadovnjak z vrtom, ipd..

Za dodatna vprašanja ali ogled pokličite:
gsm: 040 475 447,
tel: 059 11 18 87
e-mail: info@nepremicnine-pomurje.si

Nepremičnine Pomurje
Slovenska ulica 25
Murska Sobota